Dans & Senioren

Nooit te oud om te dansen!

Dans is voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond, met of zonder fysieke beperking. Ervaring is niet nodig. Iedereen kan meedoen. Niets hoeft maar alles kan. Het is altijd mogelijk om aan de danslessen mee te doen, ook al bent u niet elke les tot het zelfde toe in staat. We kijken wat er mogelijk is, niet naar wat onmogelijk is.

NO-LABEL verzorgt lessen, workshops maar ook andere bijzondere dansprojecten. In opdracht kunnen choreografieën ontwikkeld worden voor speciale doelen of in kaders van projecten.

Door te dansen, juist ook op hogere leeftijd, blijf je soepel en train je bijvoorbeeld het evenwicht. U wordt in het algemeen fitter. Maar dansen in een groep geeft meer. Naast het bewegen is gezelligheid belangrijk. Door samen te dansen ontmoet je mensen en worden sociale contacten uitgebreid.

De afwisseling en creativiteit van de lessen wordt ondersteund door de keuze van de muziek. De muziek die gebruikt wordt binnen de lessen en de projecten is zeer divers, van klassieke muziek, popmuziek tot mooie klanken. Afhankelijk van de oefeningen of het thema voor een dans.