Over mij

Mijn missie is mooie momenten creëren voor jong en oud en het publiek meevoeren in verwondering.

Wat fijn om u hier te mogen ontmoeten!

De creative motor achter NO-LABEL ben ik, Marjan Oostmeijer. Ik ben al heel wat jaren werkzaam in de kunst- en cultuurwereld. Lang geleden begonnen als freelance dansdocent en doorgegroeid tot artistiek directeur van danstheater ZiRR dat kinderdansvoorstellingen voor theaters en het onderwijs maakte. ZiRR groeide uit tot een grote organisatie, terwijl mijn hart meer ligt bij kleinschalige, artistieke producties. Ik ben me gaan bijscholen, zodat ik nu voorstellingen kan geven met poppen en figuren en me thuis voel bij veel verschillende doelgroepen. 

Zo ontstond NO-LABEL: geen hokjes of labels. Een persoonlijker manier van produceren en veel artistieke vrijheid. Meerdere disciplines (dans en poppentheater), verschillende doelgroepen (kinderen, senioren, senioren met geheugenproblemen zoals dementie), een verscheidenheid aan werkzaamheden zijn de rode draad in mijn werk.

Af en toe even niets doen, de wind door mijn haren voelen, de kleuren van de avondzon zien, dat maakt mij bewust van de wereld om mij heen en doet mij kleine dingen waarderen. Dit geeft mij ruimte om te creëren! Ik verzamel beelden, geluiden en stukjes van verhalen uit het dagelijks leven. Ook de natuur en reizen geven mij inspiratie. 

Een hartelijke groet, Marjan Oostmeijer