Scandic Tour

Reizend Figurentheater

Marjan Oostmeijer, eigenaar van NO-LABEL wil niets liever dan haar tijd doorbrengen in Scandinavië. Er zijn zelfs emigratie plannen geweest maar daar is met reden van afgezien. Toch blijft het bloed kruipen waar het niet gaan kan. Scandinavië is inmiddels toch haar tweede thuis geworden. Ze heeft in Noorwegen de voorstelling VREEMD en de voorstelling NEST in het Noors gespeeld. Inmiddels heeft NEST ook in Zweden gespeeld en natuurlijk in de Zweedse taal.

Voor de zomerperiodes staan er Scandic-Tours gepland door Zweden en Noorwegen. Met een camperbus (en met hond en kat) rijdt Marjan door Scandinavië en gaat spelen op campings, in cultuurhuizen, bibliotheken, vrijetijdsverenigingen en buiten de vakantieperiode op (voor)scholen.

Oproep:
Lijkt het u leuk om de voorstelling NEST bij u in uw locatie of plaats te hebben neem dan gerust contact op. Marjan komt graag de voorstelling NEST spelen en als het mogelijk is past ze haar route hierop aan. Als tegenprestatie vraagt ze een paar nachten met haar camper op uw locatie te mogen overnachten en misschien een zakcentje van de bezoeker te ontvangen.

Droom:
Het is voor Marjan een mogelijkheid om op deze manier, voor een langere periode in haar geliefde Scandinavië te zijn. Tevens is het een pilot om in de toekomst een Scandic-Tour door Noorwegen te maken en uiteindelijk in het hoge noorden, de Lofoten te mogen bereiken.

Marjan heeft al vele reizen gemaakt naar o.a. Zweden, Noorwegen, Finland, Spitsbergen, Groenland en de Noord-Kaap zelfs in de winter.